Se încarcă ...
20Jan

Igényes utcabútorok a rendezett, vonzó összképért

Szeretné vonzóbbá tenni az adott környezetet a maximális kihasználtságért? Nézzen körbe utcabútor kínálatunkban, a kültéri padokról ne feledkezzen meg!

Vannak olyan területek, amelyek igencsak elhanyagoltak, elég csak az ott található utcabútorokat szemügyre venni. Ezek a részek nem véletlenül nincsenek kihasználva, hiszen senki számára nem lehet vonzó egy kihalt, elhasználódott kültéri padokkal rendelkező környezet.

12Dec

A Kabin utasváróban barátságos környezetben telik az idő

Az utasvárókról egy fémvázas, rideg építmény jut az eszébe? A városba illik egy ilyen utasváró, de léteznek ettől eltérő stílust képviselő modellek is.

A fém és üveg utasvárók nem az egyedüli változatai egy várónak, buszmegállónak. A sokszínűség ezen a területen is fontos, hiszen olyan objektumról van szó, ami a városkép szerves részét alkotja. Így már érthető, hogy egy új buszmegálló kiválasztása is felelősséggel jár és a  rossz döntés pedig negatív következményekkel.

25Nov

Mi alapján döntsön egy kültéri lámpaoszlop mellett?

Az utcabútorok világításra tervezett változatai az utcai lámpák. Kültéri lámpaoszlopból a városrész stílusához illőt választhat.

A kültéri világításnak fontos szerep jut. Az utcák, terek, parkok, sportpályák, ipari parkok, játszóterek, egyéb közterületek ember járta részein a fények adják a tájékozódáshoz a segítséget. A fényeket a kültéri lámpák ontják magukból, amik meghatározó elemei az utcaképnek.

21Oct

Köztéri szemetesek, bútorok kihelyezésével a terek élhetőbbekké válnak

Egy rendezett parkban szívesebben töltenek időt az emberek. A köztéri bútorokkal és köztéri szemetesekkel ilyen zöld területet lehet kialakítani.

Vannak azok a parkok és terek, amiken csak úgy áthaladnak a járókelők és vannak azok, amik nem csupán közös terek, hanem közösségi terek is. A különbséget az jelenti, hogy mire ad lehetőséget a városlakóknak az adott tér. Egyes tereken közlekedni van lehetőség, míg más helyeken megállhatnak, megpihenhetnek, élményeket szerezhetnek az arra járók. A köztéri bútorok használata szerves része a közösségi tereknek.

12Sep

Utasvárók vidéki hangulatban

Utasvárókból vidéki környezetbe illeszthető modell is elérhető a termékeink között. A csupa fém és üveg buszvárókért nem rajong igazán? Válassza a fát is tartalmazó modelleket!

25Aug

Tornaeszközök kül - és beltérre, a követelményeknek megfelelően

Kondipark építésben maximálisan számíthatnak ránk az ügyfelek. Minőségi tornaeszközeinkkel igényes és biztonságos környezetet hozhat létre!

18Jul

Kültéri padok, különböző kivitelben!

Utcai padok, különböző kivitelben, amelyek kifogástalan minőséget képviselnek. Legyen a megrendelőnk, ránk számíthat a tér korszerűsítésében!

10Aug

MC ART buszváró: igényes, időtálló megoldás!

MC ART buszváró, ízléses, strapabíró kivitel, hosszú távú megoldás, gondoskodjon a várakozó utasok kényelméről utcai berendezésünkkel!

12Jul

Beton lábú padok, a biztos megoldás!

Beton lábú padok, igényes kivitelezés, masszív, strapabíró megoldás, kedvező feltételekkel, válassza a valóban időtálló, megbízható opciót!

17Jun

Okos padok az egyszerű, gyors eszköztöltésért!

Okos padok, igényes, megbízható kivitel, praktikus megoldások, hosszú távú alternatíva, biztosítsa a maximális kényelmet a területen!