Betöltés...
12Dec

A Kabin utasváróban barátságos környezetben telik az idő

Az utasvárókról egy fémvázas, rideg építmény jut az eszébe? A városba illik egy ilyen utasváró, de léteznek ettől eltérő stílust képviselő modellek is.

A fém és üveg utasvárók nem az egyedüli változatai egy várónak, buszmegállónak. A sokszínűség ezen a területen is fontos, hiszen olyan objektumról van szó, ami a városkép szerves részét alkotja. Így már érthető, hogy egy új buszmegálló kiválasztása is felelősséggel jár és a  rossz döntés pedig negatív következményekkel.

25Nov

Mi alapján döntsön egy kültéri lámpaoszlop mellett?

Az utcabútorok világításra tervezett változatai az utcai lámpák. Kültéri lámpaoszlopból a városrész stílusához illőt választhat.

A kültéri világításnak fontos szerep jut. Az utcák, terek, parkok, sportpályák, ipari parkok, játszóterek, egyéb közterületek ember járta részein a fények adják a tájékozódáshoz a segítséget. A fényeket a kültéri lámpák ontják magukból, amik meghatározó elemei az utcaképnek.

21Oct

Köztéri szemetesek, bútorok kihelyezésével a terek élhetőbbekké válnak

Egy rendezett parkban szívesebben töltenek időt az emberek. A köztéri bútorokkal és köztéri szemetesekkel ilyen zöld területet lehet kialakítani.

Vannak azok a parkok és terek, amiken csak úgy áthaladnak a járókelők és vannak azok, amik nem csupán közös terek, hanem közösségi terek is. A különbséget az jelenti, hogy mire ad lehetőséget a városlakóknak az adott tér. Egyes tereken közlekedni van lehetőség, míg más helyeken megállhatnak, megpihenhetnek, élményeket szerezhetnek az arra járók. A köztéri bútorok használata szerves része a közösségi tereknek.

12Sep

Utasvárók vidéki hangulatban

Utasvárókból vidéki környezetbe illeszthető modell is elérhető a termékeink között. A csupa fém és üveg buszvárókért nem rajong igazán? Válassza a fát is tartalmazó modelleket!

25Aug

Tornaeszközök kül - és beltérre, a követelményeknek megfelelően

Kondipark építésben maximálisan számíthatnak ránk az ügyfelek. Minőségi tornaeszközeinkkel igényes és biztonságos környezetet hozhat létre!

10Aug

MC ART buszváró: igényes, időtálló megoldás!

MC ART buszváró, ízléses, strapabíró kivitel, hosszú távú megoldás, gondoskodjon a várakozó utasok kényelméről utcai berendezésünkkel!

12Jul

Beton lábú padok, a biztos megoldás!

Beton lábú padok, igényes kivitelezés, masszív, strapabíró megoldás, kedvező feltételekkel, válassza a valóban időtálló, megbízható opciót!

17Jun

Okos padok az egyszerű, gyors eszköztöltésért!

Okos padok, igényes, megbízható kivitel, praktikus megoldások, hosszú távú alternatíva, biztosítsa a maximális kényelmet a területen!

17May

Sziget Pad, az innovatív utcabútor

Sziget Padot minden köztérre, parkba és utcára! A városi élet alapvető bútorai a padok, amik a beton dzsungelben megpihenő lakóknak nyújtanak nyugalom szigetét. A Sziget Padot is azért tervezték, hogy a városi ember hétköznapjait megkönnyítse. A Sziget Pad úgy emel ki a kavargó tömegből és ülteti le a vendégét pár pillanatnyi csendbe, hogy közben nem szigeteli el teljesen. Szükség van egy kis ücsörgésre néha, hogy kiszakítsuk magunkat az őrült rohanásból és lelassuljunk.

13Nov

A közvilágítás ellenőrzésének már itt az ideje!

A közvilágításra egész évben szükség van, miután bealkonyul és sötétségbe borul a város, az utcák és terek villanyfényt kapnak. Az utcai lámpáknak fontos feladatuk van, mert segítenek a járókelőknek és a járművel közlekedőknek a tájékozódásban, de a közbiztonság fenntartásához is hozzájárulnak.