Betöltés...

Kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok igényes kivitelben!

kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok

Kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok modern, igényes kivitelben. Ránk számíthat a fejlesztésben, szolgáltatás bővítésben, keressen minket!

Manapság egyre nagyobb az igény a kül- és beltéri tornaeszközökreedzőparkok kialakítására, ugyanis ebben a formában sokkal változatosabb sportolási lehetőségeket lehet biztosítani. Az eszközök felhasználásával az emberek növelhetik a teljesítményüket, egyúttal pedig az edzéstervüket is rugalmasabban tudják kialakítani. Ahhoz, hogy a terület valóban megfeleljen az elvárásoknak, és minél több látogatót képes legyen bevonzani, nem lehet a véletlenre bízni a kül - és beltéri tornaeszközök beszerzését. Olyan vállalkozáshoz érdemes fordulni ezzel kapcsolatban, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre és a szakmai követelményekre egyaránt. Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat nyújtani a sportolóknak, forduljon hozzánk bizalommal!

Ránk maximálisan számíthat, kiváló minőségű edzőparkokat, kül - és beltéri tornaeszközöket kínálunk az ügyfeleinknek. Települések is bátran kereshetnek bennünket, ha térítésmentes sportolási lehetőséget biztosítanának a lakosoknak. Az általunk kínált megoldások százszázalékban megfelelnek a felmerülő követelményeknek, sem Önt, sem pedig a vendégeket, sportolókat nem érhetik kellemetlen meglepetések az eszközök használata közben. A berendezésekkel igényes környezetet teremthet az edzésekhez, sok embernek meghozhatja a kedvét ahhoz, hogy ők is belevágjanak a rendszeres sportolásba. Többféle alternatívát is kínálunk, egyedi kivitelezést is vállalunk. A berendezések hosszú éveken át ki fogják szolgálni az embereket.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az edzőparkokról, tornaeszközökről. A fotók között több korábbi munkánkat is megtekintheti, amelyek akár ötletet is adhatnak Önnek a koncepcióval kapcsolatban. A kivitelezést kedvező feltételekkel, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül vállaljuk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Okospadok bevásárló központokba!

okospadAz okospad innovatív bútor plázák, áruházak, bevásárló utcák berendezéseként is! Ebből a bútorból több fajta modell is elérhető a webáruházunkban!

Az okospad alapvetően köztéri bútor, de nem csak szabadtéren lehet kihasználni az egyedi tulajdonságait. A plázák, bevásárlóközpontok belső térrel és kültérrel is rendelkeznek. Kertek, terek is tartoznak egy ilyen épülethez, ahol egy korszerű utcabútor is helyet kaphat. Egy okospad kiválóan illik egy olyan környezetbe, mint ami a modern plázában megtalálható.

A nálunk kapható okospadok között található a klasszikus, fából készült padokat idéző modell és olyan pad is, ami nagyon futurisztikus dizájnnal készült. A neon fények, üveg kirakatok és márvány padló mellett egy ilyen pad is igazán jól mutat. Az okospad rendelésnél azt is eldöntheti, hogy milyen színben készüljön el a megvásárolt pad. Lehet elegáns fekete, fehér, ami bele tud olvadni a környezetébe, de vidám, színes padokat is telepíthet a vásárlóknak.

Egy okospad nem csak látványos utcabútor, ennél sokkal többet tud. A plázákban pontosan ezért találja meg a helyét ez a korszerű berendezés, mert a vásárlók, akik általában több órát is eltöltenek egy ilyen helyen, nagy hasznát veszik a pad tudásának. Mire alkalmas egy ilyen pad a nyilvánvaló funkcióján kívül? Az okospadon meg lehet pihenni, ha a vásárlás, kirakat nézegetés közben elfáradtak a látogatók és nem akarnak kávézóba beülni. Ha a telefonjukat tölteni szeretnék, azt is megtehetik, miközben használhatják a pad ingyenes wifijét. Ücsörgés közben megnézhetik, hol az a bolt, ahová szeretnének betérni, böngészhetik a moziműsort vagy az aktuális akciókat. A vásárlók és az üzletek is jól járnak, ráadásul a pad magától töltődik, napfénnyel.

Forduljon bizalommal a kollégáinkhoz, ha a webáruházunkban megtetszett Önnek valamelyik utcabútor! Az okospad árakról is bővebb tájékoztatást nyújtunk azoknak az érdeklődőknek, akik komolyan fontolgatják a vásárlást. Az érdeklődőknek a honlapon szereplő elérhetőségeken válaszolunk a kérdéseire.

Kül-és beltéri tornaeszközök: biztosítsa vendégeinek a sportolás örömét!

kül- és beltéri tornaeszközök

A sport gyakorlása akkor is fontos, amikor vakáción vagyunk. Éppen ezért egy hotel sem engedheti meg magának, hogy ne biztosítson erre lehetőséget a vendégeinek. Ha szeretne minél sokoldalúbb és vonzóbb szolgáltatásokat kínálni a vendégeknek és legyőzni a konkurenciát, ajánljuk figyelmébe a kül-és beltéri tornaeszközöket!

A termékeink között számos típusa elérhető a kül-és beltéri tornaeszközöknek, amik között garantáltan Ön is megtalálja a szálláshely adottságaihoz illőt. A medence szomszédságában vagy az épület közelében fekvő zöld területen is helyet kaphat az új edző park. A válogatott tornaeszközök komplett parkként funkcionálnak, ahol a saját testsúlyos edzéshez kínálnak lehetőséget. 

A szép időben kinek lenne kedve a négy fal között tornázni és edzeni, amikor ugyanezt a szabadban, friss levegőn is megteheti? A kül-és beltéri tornaeszközök telepítésével akár mindkét helyen, fedett és szabadtérben is biztosíthatja vendégeinek a sportolás lehetőségét!

Kérjen bővebb tájékoztatást a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák