Betöltés...

A Tronic+ kártyás változata.

Egy- és többfelhasználós használati lehetőség.

A Tronic MIFARE® a legszélesebb körben elismert RFID technológiának köszönhetően lehetővé teszi az öltözőszekrények teljes ellenőrzését. A Tronic MIFARE® opcionális kezelőszoftverrel és asztali olvasóval rendelkezik. Ez a teljes megoldás lehetővé teszi a létesítménygazdák számára a címkék távolról történő létrehozását / törlését, a felhasználás időtartamának korlátozását / ellenőrzését, az utolsó események leolvasását, a szekrény számát, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a felhasználói azonosítót stb.
A zár összes paramétere (több- és egy felhasználói üzemmódok, piros LED jel zárt pozíció, hangjelzés hangerő, automatikus nyitási idő, felhasználói és master címkék stb.) Könnyen programozható az elektronikus beállítói kártya használatával.
A Tronic MIFARE® legfeljebb 5 master kártyával és 50 felhasználói kártyával zárható. Bár integrálható a legtöbb meglévő hozzáférési ellenőrzésbe is.

JELLEMZŐK:
MIFARE Classic® technológia, 1k 4k 13,56 Mhz
Egy- és többfelhasználói változat
Létesítmény kezelő kártya
5 mester kártya
Nedves környezetben ( pl. uszoda ) is ajánlott
Elem kimerülésének  jelzése
4 db standard AA elem
Automatikus nyitási idő
Piros LED jelzés zárt helyzetben
Hang jelzés szint (magas - alacsony hangerő)

Egyéb:

Javasoljuk, hogy évente egyszer cserélje az elemeket a zárak jó  állapotának biztosítása érdekében. Hosszú idő elteltével az elemek romolhatnak és károsíthatják a zárat, különösen meleg hőmérsékleten.
Ne tisztítsa a zárakat tisztítószerekkel sósavat vagy lugot tartalmazó korrozív tisztítószerekkel, különösen a fém részeknél.

Működése az alábbi videón megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=m0vZYz7cK0A

ParaméterÉrték

Ajánlat (információ) kérés

Tovább a referenciák oldalra

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák