Betöltés...

A lámpaoszlopok választásánál figyelembe kell vennünk, hogy tartósak legyenek, ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, biztonságosak legyenek, és nehezebb körülmények között is megfelelő világítást biztosítsanak.

Kültéri lámpaoszlopaink kiváló minőségűek, maximálisan ellenállnak a külső behatásoknak. Használatukkal elegendő világítást nyújtunk a balesetmentes, biztonságos közlekedéshez éjszaka is, akár nehezebb körülmények – például ködös időjárás – esetén is. Köztéri bútorok lévén ugyanakkor esztétikusak, mutatósak, javítják a városképet. A nagy választéknak köszönhetően könnyen megtalálható az ideális választás szinte bármilyen környezetbe.

Lámpaoszlopokkal kapcsolatosan forduljon hozzánk bizalommal! Ha bővebb tájékoztatást, vagy árajánlatot szeretne kapni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén!

A közterületek megfelelő világítása nem csak elvárt, hanem nagyon fontos balesetmegelőzési szempontból is. Gondolnunk kell a járművezetőkre és a gyalogosokra egyaránt.

Ideális tárolók: öltözőszekrények

Ideális tárolók: öltözőszekrények Fitnesztermek, uszodák, edzőtermek, sportpályák, vagy éppen iskolák, munkahelyek; egy öltözőszekrény minden hasonló helyen jól jön. Praktikus és biztonságos módját nyújtja annak, hogy a személyes holmikat tárolhassák benne a vendégek. Egy öltözőszekrény ott is jól jön, ahol nincs szükség a kabátra, nem tudjuk hová rakni a táskát. Ilyenek a könyvtárak is. Ma már a legtöbb könyvtárban biztosítanak öltözőszekrényt a beiratkozott olvasóknak, a hosszabb-rövidebb időre érkező vendégeknek, ezek használata pedig kötelező is.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen öltözőszekrényt könyvtárba is! Termékeink között többféle öltözőszekrény között válogathat, és reméljük Ön is megtalálja azt a típust, ami ideális lehet mind méretében, mind anyagában, mind pedig elosztásában. Kulcs segítségével zárható, pénzbedobással működő zárak, fémből készült tárolók, sok rekeszes, vagy nagyobb méretű öltözőszekrények. Melyikre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen könyvtárba is hasznos, nélkülözhetetlen öltözőszekrényeket!

...vissza az előző oldalra