Betöltés...
20Jan

Igényes utcabútorok a rendezett, vonzó összképért

Szeretné vonzóbbá tenni az adott környezetet a maximális kihasználtságért? Nézzen körbe utcabútor kínálatunkban, a kültéri padokról ne feledkezzen meg!

Vannak olyan területek, amelyek igencsak elhanyagoltak, elég csak az ott található utcabútorokat szemügyre venni. Ezek a részek nem véletlenül nincsenek kihasználva, hiszen senki számára nem lehet vonzó egy kihalt, elhasználódott kültéri padokkal rendelkező környezet.

10Jan

Megvalósult a közvilágítási pilóta projekt Ózdon!

Energiatakarékos, költséghatékony átlátható közvilágítási távfelügyelő rendszer- ezekkel a szavakkal lehetne elmondani a hiánypótló kezdeményezést amit csehek nyáron elméletileg előadtak az Új irány a világításban című a miskolci Aba Szer Fémbútor Kft. által szervezett nyári konferencián.

29Sep

Komfort az utcán? Miért ne?

Az utcai, köztéri bútorok is tudnak olyan komfortosak lenni, hogy az ember úgy érezze, a saját nappalijában ül. Nem hiszi? Próbálja ki!

29Sep

Elegendő hulladékgyűjtő van az utcákon?

Az élhető, modern város képe többnyire minden ember fejében ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik. Legyenek benne kényelmes, hasznos és modern utcabútorok, legyen kiépített infrastruktúra, elegendő zöld terület és a biztonságos közlekedés feltételeinek is tegyen eleget.