Betöltés...
 • Anyag: porfestett Al.Mg.Si Alumínium ötvözet, hegesztve/szerelve
 • rögzítőelemek rozsdamentes acél DIN 1.4301 
 • Az alumínium szerkezetű fedett motorkerékpár-tároló egyedi méretezéssel is rendelhető, bronz v. víztiszta, 10mm vtg. légkamrás polikarbonát oldal és hátfalakkal.
 • a járószintre és járószint alá is telepíthetők (pl. térkő burkolat esetén)

Felépítmény:

 • extra masszív, alumínium vázszerkezet
 • rozsdamentes kötő és rögzítőelemek
 • porfestett, mikrostruktúr felület, alap vagy egyedi színekben (jó kopás, és karcállósággal)
 • trapézlemez tetőfedés
 • rejtett, hátoldali esővíz-elvezetés
 • 8mm edzett, víztiszta, biztonsági üvegezés a hátoldalon
 • telepítőkonzolok járószint alatt 10cm (egyéb méret is megoldható

Mindenképpen, kiváló minőségű, tartós termék volt a cél, mely formavilágával és összetételével is jövőbemutató gyártmányt fémjelez.
Szerkezeteink alapját, nagy szilárdságú, ALUMÍNIUM ötvözet képezi, amely minden szempontból, korunk egyik legkeresettebb alapanyaga. Ma már nem ritka, hogy híd, daru és egyéb speciális követelményeket támasztó elemek is ebből az anyagból készülnek. Az autóiparban már évtizedek óta, sikeresen használják.
Terveink megvalósításának elsődleges szempontja volt az átlátható, letisztult formavilág, mely társul az egyszerű, „építőkocka” elvén összeállítható elemekkel.
Jellemző tehát, hogy variálható elemekből áll, mely számtalan variációt tesz lehetővé, kompromisszumok nélkül. Ebből adódóan speciális igényeket is képes kielégíteni.

Méretek

Szé: 4200;  Mé: 2500; Ma: 2200 mm

Szé: 5950;  Mé: 2500; Ma: 2200 mm

Szé: 7750;  Mé: 2500; Ma: 2200 mm

Szé: 11040;  Mé: 2000; Ma: 2200 mm

Szé:12600;  Mé: 2000; Ma: 2200 mm

Egyedi méretezéssel is rendelhető.

ParaméterÉrték
Termékkategória: Fedett kerékpártárolók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF

Ajánlat (információ) kérés

Tovább a referenciák oldalra

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák