Betöltés...

Kültereken alkalmas (parkok, sétányok, kertek, parkolók, vagy más városon belüli vagy kívüli helyeken)

Technikai információk:

 • Védettség: IP54
 • Érintésvédelmi osztály: I
 • Hálózati feszültség: 230V, 50 Hz
 • Anyagok: lámpatestház és csúcs dísz - UV-álló üvegfonalas polipropilén, lámpabúra - PMMA polimetil-metakrilát vagy PC polikarbonát
 • Színezés: lámpatestház - fekete, lámpabúra - fehér 
 • Felerősítés: oszlopcsúcsra vagy függesztve szerelik fel, világítóoszlopokra, konzolokra vagy falikarokra - a világítóoszlopok S, csúcsuk pedig B típusúak, a konzolok és falikarok KR típusúak, csúcsuk pedig 50 mm mély és Ø60 mm
 • Foglalat: E27 porcelán
 • Működtető szerelvény: felszerelhető műanyag támaszra, mágneses előtétre (mely hőhatás elleni védelemmel rendelkezik 50W-150W-os világító testeknél, vagy 70W-os fémhalogéneknél) vagy elektronikus előtétre (fakultatív)
 • Fényforrások: nátriumlámpa, fémhalogén lámpa, higanylámpa vagy energiatakarékos lámpa

Előnyök:

 • A lámpás alakjának köszönhetően csökken a fény eloszlása felfelé
 • A rozsdamentes acél fényszóró segítségével ellenőrizni és fókuszálni lehet a fényt
 • Alakjának köszönhetően, beilleszkedik történelmi helyeken és emlékműveknél

Megjegyzés:

A termék ára felszereltségtől és az izzó teljesítményétől függően változik.
 

OS-1 S-50W : 25.400 Ft + áfa
OS-1 S-70W : 24.700 Ft + áfa
OS-1 MH-70W : 24.700 Ft + áfa
OS-1 E/Z : 17.100 Ft + áfa

OS-1 fényvető rács: 3.800 Ft + áfa 

Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 24 700 HUF

Ajánlat (információ) kérés

Tovább a referenciák oldalra

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák