Betöltés...

 

Az Access pénzbedobós zár a közösségi helyek hozzáférés ellenőrzésére szolgál egy érmegyűjtő rendszeren keresztül.

Felhasználás: Forgalmas helyeken, például uszodák, fürdők, sportlétesítmények, iskolák, bevásárlóközpontok, kollégiumok, múzeumok, repülőterek, pályaudvarok, múzeumok, mélygarázsok, éttermek,
hivatalok, ipari létesítmények stb.

       

Ajtóra szerelhető pénzbedobós zárnak két változata van, az egyik 13 mm vastag ajtóba és a másik 35-40 mm-es ajtóba való.

 

 • Igény szerint beállíthatók 50 és, 100- Ft-os érmékre
 • Az érmés beléptető rendszerek nyilvános helyekre készülnek mint uszodák, szaunák, benzinkutak, áruházak, gyógyfürdők, sportlétesítmények stb. Több mint 30 éves gyártói tapasztalat a pénzbedobós zárak gyártása terén, ISO 9001 minősítéssel.Megközelítőleg 200 db érmét befogadó gyűjtő doboz, érmeszámláló, cserélhető zárbetét, megbízhatóság, veszély esetén az összes zár egy mesterkulccsal nyitható.
 • Beállítható érmés és érme nélküli működésre

 

 • Összeszerelése és működtetése egyszerű
 • 2 db biztonsági és 4 db egyszerű kulccsal ellátva
 • Kb. 200 db érmét befogadó gyűjtődoboz van beépítve
 • Érmeszámlálóval ellátva (5 számjegyű)
 • Átállítható más érmetípusra
 • Blokkolható (pl. javítás esetére)
 • Vész esetén pedig nyitva hagyható
 • Torziós gyűrűs rendszer a jobb zárás érdekében
 • Saját dolgozóknak külön érme használat

 

Access pénzbedobós zár megtérülésének kalkulációja:

Naponta hány vevő vagy vendég fordul meg Önnél, 50, 100 vagy 200 fő?

 • Érme típus: 100 Ft-os érmével számolva
 • Látogatók száma: 4 fő/óra ( kb. 15 percenként 1 fő)  látogató esetén
 • Nyitva tartás: 8 óra/nap
 • Munkanapok: 250 nap
 • Érmegyűjtés óránként: 4 db/óra
 • Érmegyűjtés naponta: 32 db/nap

 Érmegyűjtés évente: 8000 db  = 800 000 Ft/év bevételre számíthat, vagyis kb. 2 hónap alatt megtérülő beruházás

Az ár 1-3 db megrendelés esetén: 164100 Ft/db
Az ár 3 db feletti megrendelés esetén: 159100 Ft/db

ParaméterÉrték
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 223 100 HUF
Tovább a referenciák oldalra

Kerékpár tárolók társasházak biciklijeihez!

kerékpár tárolókkerékpár tárolók minden társasházhoz illenek, ahol sok a kétkerekű. A kerékpár tárolása legyen modern és biztonságos egyszerre!

A kerékpárok a hétköznapok egye gyakrabban felbukkanó közlekedési eszközei. A városi forgalomban sokan választják a környezetbarát és gyors közlekedési módot, a biciklizést. A kerékpároknak ugyanúgy parkolóhelyre van szüksége, mint az autóknak. A kerékpár tárolásnak van több módja is, de a legegyszerűbb mégis az, ha közösségi kerékpár tárolókat használnak.

kerékpár tárolókból sokféle készül. Érdemes olyan kerékpár tárolót választani és hosszú távon használni, ami a kétkerekűnek a legjobb tárolót tudja nyújtani, ezzel pedig a bicikli tulajdonosoknak is a javát szolgálja. Milyen külsővel és tulajdonságokkal rendelkezik egy ilyen, modern kerékpár tároló? A mi termékeink között megtalálja, amit keres!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha pontosan ilyen kerékpár tárolókra van szüksége! A bicikli tárolás egyik fő célja az, hogy a kétkerekű járművek biztonságban legyenek és csakis a tulajdonosaik tudjanak hozzájuk férni. A lopások ellen hatékonyan védő kerékpár tárolókat keresse nálunk és rendeljen belőlük a szükséges számban! A tároló természetesen nem csak a bűntények ellen véd, a megfelelő lakatokkal, hanem a többi problémát is ki tudja védeni, ami a kerékpárok épségét veszélyezteti. Igen, az időjárásról beszélünk.  A fedett kerékpár tárolók alatt a járművek nem áznak el, biztonságban van a váz és az ülés is, de a többi kerékpáros kiegészítő szintén. A fedett bicikli tárolóban szép sorban helyet kapnak a kerékpárok és csak értük kell menni. Modern külsővel, erős anyagból készült tárolókat tervezünk és gyártunk. Ezek a tárolók egyszerre praktikusak és esztétikai szempontból sem okoznak csalódást. Rendeljen a társasház közösségének olyan kerékpár tarolókat, amiket maximálisan ki tudnak használni a biztonságos bicikli tároláshoz!

Ha érdeklik a tőlünk megrendelhető tárolók, akkor kérjen a kollégáinktól további tájékoztatást a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák