Betöltés...

Modern lámpatest, külterek megvilágítására alkalmas (parkok, sétányok, emlékművek, parkolók, stb.)

Technikai információk:

 • Védettség: IP65
 • Érintésvédelmi osztály: II
 • Hálózati feszültség: 230V, 50 Hz
 • Anyagok: lámpatestház - préselt alumínium lemez, szerelvénylap burkolat - polikarbonát, lámpabúra - PMMA polimetil-metakrilát, PC polikarbonát - több színben kapható
 • Festés: poliészter poros festék
 • Lámpatestház színezése: fekete (fakultatív: bármilyen más RAL szín)
 • Felállítás: oszlopcsúcsra vagy függesztve, alumínium vagy acél világítóoszlopokra, konzolokra vagy falikarokra, melyeknek egyesítési pontjuk 30 mm mély és Ø42 mm, vagy egy különleges WA-o kötésre, mely segítségével a lámpatestek felsővezetékes huzalokra kapcsolódnak útak, útkereszteződések, villamos útak fölött stb.
 • Fényszóró: Kúp alakú - 300 mm és 400 mm
 • Foglalat: E27, E40 porcelán
 • Működtető szerelvény: általános támaszra felszerelhető, mágneses előtétre (hőhatás védelemmel rendelkezik 50W-150W-os lámpatestek vagy 70W-os fémhalogének ellen), vagy elektronikus előtétre (fakultatív)
 • Fényforrások: nátriumlámpa, fémhalogénlámpa, higanylámpa vagy energiatakarékos lámpa
 • Kiegészítők: rozsdamentes acél fényszóró, melyet víztiszta, füstszínű vagy aranyos lámpabúrában lehet használni

Előnyök:

 • A szerelvénylap könnyen elérhető - szerszámok nélkül lehel fel- vagy leszerelni
 • A lámpatestet szerszámok nélkül lehet kicserélni
 • A rozsdamentes acél fényszóró felszerelésének köszönhetően, ellenőrizni és fókuszálni lehet a fényt
 • Bármilyen RAL színben lehet festeni

A termék ára a felszereltségtől függően változik.

Fekete kalappal:

OW s-50W: 30.700 Ft + áfa
OW s-70W: 29.920 Ft + áfa
OW s-100W: 31.100 Ft + áfa
OW s-150W: 33.400 Ft + áfa
OW MH-70W: 29.900 Ft + áfa
OW MH-100W: 30.400 Ft + áfa
OW E/Z: 22.900 Ft + áfa

Bármilyán másRAL színűre festett kalappal:

OW s-50W: 31.000 Ft + áfa
OW s-70W: 30.200 Ft + áfa
OW s-100W: 31.400 Ft + áfa
OW MH-70W: 30.200 Ft + áfa
OW MH-100W: 30.800 Ft + áfa
OW E/Z: 23.200 Ft + áfa

Termékkategória: Kültéri lámpatestek
Engedmény mértéke: 0%
Csatolmányok: PDF icon ow_adatlap.pdf
Nettó ár: 30 700 HUF

Ajánlat (információ) kérés

Tovább a referenciák oldalra

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss blogbejegyzések
Termékkategóriák