Loading...

Okospadok: ideális megoldás a terek, parkok korszerűsítéséhez!

Okospadok, megbízható berendezések, minőségi kivitel, válasszon a parkok, terek felújításához kényelmes, modern opciókat!

Egyes parkok, terek esetében már nem lehet tovább várni a korszerűsítésre. A kivitelezés előtt a megrendelők rengeteg lehetőség közül válogathatnak: többféle típusú szemeteskuka, lámpa, asztal, egyéb köztéri bútor áll a rendelkezésükre. Sokaknak fontos, hogy a felújított terület ne csupán látványban adjon pluszt, hanem növelje is az emberek komfortérzetét. Amennyiben ez Önnek is lényeges szempont, ajánljuk figyelmébe az okospadok használatát! 

Az okospad az egyik legideálisabb választás ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsa az emberek számára. A modern ülőalkalmatosságok tökéletesen illeszkednek a társadalom mai elvárásaihoz. Például wifi eléréssel,USB csatlakozókkal vannak ellátva, így a területre betévedők bármikor könnyedén feltölthetik telefonjukat, okos készülékeiket.

Tegye komfortosabbá a parkot, teret az okospadokkal! Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne többet megtudni a berendezésekről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Okos padokon maximálisan kihasználhatóak a pihenés percei!

Plázákban, irodaházak vonzáskörzetében, parkokban és tereken a padok jelentik a járókelők oázisát. Egy hely, ahol meg lehet pihenni az egész napos jövés-menésben és egy kis szusszanásnyi időt lopni az elintéznivalók sűrűjében. Egy pad ma már nem csak annyira képes, hogy hellyel kínálja a városi vándort, különösen nem, ha okos padról van szó.

Az okos padokat úgy tervezték, hogy küllemükben akár a klasszikus padokat idézzék, de megfeleljenek a modern ember igényeinek és a szükségleteinek. Egy okos pad USB csatlakozókkal, LED világítással van ellátva és napelemekkel egészítették ki a környezetbarát működés érdekében. A wifi eléréssel kiegészítve kommunikációs pontként is funkcionál, lehetőséget ad a tájékozódásra, információ szerzésre stb. Egy okos pad társaságában a járókelők, turisták, irodisták máris megnézhetik a számukra fontos, naprakész információkat, tölthetik okos készüléküket, miközben pár percet ücsörögnek.

Többféle okos pad elérhető a kínálatunkban, tájékozódjon róluk az elérhetőségeink egyikén!

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Friss blogbejegyzések
Product Categories