Betöltés...

Nagyon sok parkban, közösségi téren találhatók régi, elhasználódott köztéri padok. Ezek az utcabútorok nem csupán a környezet igényes összképét rombolják, hanem egyes esetekben veszélyesek is lehetnek. Sok olyan elhasználódott köztéri paddal lehet találkozni, amiknek a kiálló részei komoly sérüléseket is okozhatnak használóiknak.

A balesetek elkerülése végett mihamarabb gondoskodni kell az elhasználódott köztéri padok lecseréléséről, így újra biztonságos és rendezett környezetet lehet biztosítani a környéken élők számára. Az új köztéri padok ráadásul még több embernek fogják meghozni a kedvét a szabadidős tevékenységekhez, hiszen, ha például elfáradnának a sétában, lehetőségük van megpihenni a padokon.

Amennyiben Ön is szeretné lecserélni a régi utcabútorokat, keressen bennünket bizalommal! Tőlünk megbízható, strapabíró köztéri padokat vásárolhat, amik hosszú távon gondoskodnak a terület kényelméről, rendezett összképéről. Amennyiben szeretne rendelni tőlünk, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!