Betöltés...

Ez a termékcsaládunk egy a köztéri bútorok kínálatában tapasztalható hiányt hivatott betölteni. Fejlesztése során, nem tekintettük fő szempontnak az egyéb gyártók alapelveit - mint pl. egyszerű gyárthatóság, olcsó alapanyagok, közepes minőségű felületkezelés stb.
Számunkra e területen nem volt elfogatható érv az „olcsósítás”
Mindenképpen, kiváló minőségű, tartós termék volt a cél, mely formavilágával és összetételével is jövőbemutató gyártmányt fémjelez.
Szerkezeteink alapját, nagy szilárdságú, ALUMÍNIUM ötvözet képezi, amely minden szempontból, korunk egyik legkeresettebb alapanyaga. Ma már nem ritka, hogy híd, daru és egyéb speciális követelményeket támasztó elemek is ebből az anyagból készülnek. 
Az autóiparban már évtizedek óta, sikeresen használják.
Terveink megvalósításának elsődleges szempontja volt az átlátható, letisztult formavilág, mely társul az egyszerű, „építőkocka” elvén összeállítható elemekkel.
Jellemző tehát, hogy az utasváró könnyedén variálható elemekből áll, mely számtalan variációt tesz lehetővé kompromisszumok nélkül. Ebből adódóan speciális igényeket is képes kielégíteni.

Felépítmény:

 • extra masszív, alumínium vázszerkezet
 • rozsdamentes kötő és rögzítőelemek
 • porfestett, mikrostruktúr felület, alap vagy egyedi színekben (jó kopás, és karcállósággal)
 • trapézlemez tetőfedés
 • rejtett, hátoldali esővíz-elvezetés
 • 8mm edzett, víztiszta, biztonsági üvegezés a hátoldalon
 • telepítőkonzolok járószint alatt 10cm (egyéb méret is megoldható

Jellemzői:

 • Modern vonalvezetésű, korszerű technológiával készülő, kiváló ár/érték aránnyal rendelkező szép kivitelű gyártmány. Alap kivitelben edzett biztonsági üvegezéssel készül, mely biztonságosan ellenáll a fokozott igénybevételnek.
 • Szerkezet: hegesztett alumínium váz, porfestés a kívánt RAL kód szerinti színben, min 35 µ rétegvastagsággal
 • Telepítése fém dübelezéssel, betontuskóra, járószinten, vagy járószint alatt 150 mm-el (a megrendelésben tisztázni kell a telepítés részleteit)
 • Raszteregységenként növelhető kivitel.
 • A fém részek alumínium profilból készülnek
 • Alapkivitel 4 raszteregységes. Ennek méretei:
 • Szé: 5950 mm; Ma: 2400 mm; Mé: 1600 mm
 • Rendelhető még 3; 4; 6; 8 és 10 raszteregységes méretben, valamint polikarbonát tetővel is
 • Szín: RAL színkód szerint választható.
 • Ár: a 3 egységes 1 389 000 Ft + Áfa  (edzett üveg vagy polykarbonát tetőrésszel + 2 oldalsó üveggel + hátsóüveggel) 
 • Az 1900 mm széles pad ára 99.450 Ft+Áfa/db
 • Az 1405x2300 mm-es oldalfal ára 192.100 Ft+Áfa/db

Altípusok

 • Csak hátsó üvegfallal
 • Egy oldalfallal
 • Két oldal fallal (3 oldalról zárt)

Választható kiegészítők:

 • Oldalüvegezés
 • Űlőpad, porszórt hegesztett alumínium váz és ülőke
 • Szemetes
 • City light tábla
 • Fényvisszaverő csíkozás
 • Savmart üvegmintázat
 • napelemes tető+USB csatlakozó+WiFi
ParaméterÉrték
Termékkategória: Utasvárók, buszvárók
Engedmény mértéke: 0%
Nettó ár: 0 HUF

Ajánlatkérő

Küldje be az ajánlatbekérő űrlapot munkatársaink hamarosan jelentkezni fognak. (további elérhetőségeink: e-mail: info@acelkft.hu , Tel:+36 46 476-060 )

Tovább a referenciák oldalra

Kerékpár tárolók társasházak biciklijeihez!

kerékpár tárolókkerékpár tárolók minden társasházhoz illenek, ahol sok a kétkerekű. A kerékpár tárolása legyen modern és biztonságos egyszerre!

A kerékpárok a hétköznapok egye gyakrabban felbukkanó közlekedési eszközei. A városi forgalomban sokan választják a környezetbarát és gyors közlekedési módot, a biciklizést. A kerékpároknak ugyanúgy parkolóhelyre van szüksége, mint az autóknak. A kerékpár tárolásnak van több módja is, de a legegyszerűbb mégis az, ha közösségi kerékpár tárolókat használnak.

kerékpár tárolókból sokféle készül. Érdemes olyan kerékpár tárolót választani és hosszú távon használni, ami a kétkerekűnek a legjobb tárolót tudja nyújtani, ezzel pedig a bicikli tulajdonosoknak is a javát szolgálja. Milyen külsővel és tulajdonságokkal rendelkezik egy ilyen, modern kerékpár tároló? A mi termékeink között megtalálja, amit keres!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha pontosan ilyen kerékpár tárolókra van szüksége! A bicikli tárolás egyik fő célja az, hogy a kétkerekű járművek biztonságban legyenek és csakis a tulajdonosaik tudjanak hozzájuk férni. A lopások ellen hatékonyan védő kerékpár tárolókat keresse nálunk és rendeljen belőlük a szükséges számban! A tároló természetesen nem csak a bűntények ellen véd, a megfelelő lakatokkal, hanem a többi problémát is ki tudja védeni, ami a kerékpárok épségét veszélyezteti. Igen, az időjárásról beszélünk.  A fedett kerékpár tárolók alatt a járművek nem áznak el, biztonságban van a váz és az ülés is, de a többi kerékpáros kiegészítő szintén. A fedett bicikli tárolóban szép sorban helyet kapnak a kerékpárok és csak értük kell menni. Modern külsővel, erős anyagból készült tárolókat tervezünk és gyártunk. Ezek a tárolók egyszerre praktikusak és esztétikai szempontból sem okoznak csalódást. Rendeljen a társasház közösségének olyan kerékpár tarolókat, amiket maximálisan ki tudnak használni a biztonságos bicikli tároláshoz!

Ha érdeklik a tőlünk megrendelhető tárolók, akkor kérjen a kollégáinktól további tájékoztatást a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

A kül- és beltéri tornaeszközök, edzőparkok előnyeiről röviden

kül- és beltéri tornaeszközökA sportolás lehetősége mindenki számára adott, lehet mozogni edzőteremben, otthon vagy szabadtéren is, egyedül vagy csoportosan. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a kül- és beltéri tornaeszközök is, melyek legnagyobb előnye, hogy az elhelyezésükből adódóan bárki használhatja őket, bármikor. Parkok, játszóterek, konditermek, hotelek, cégek területén, illetve azok szomszédságában állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket. A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy alkalmuk nyílik rá, bizonyos helyeken térítésmentesen.

kül- és beltéri tornaeszközök jó lehetőséget kínálnak a közös sportolásra, közösség építésre, az egészséges életmód fenntartására. Szabadtéren, beltéren egyaránt jól ki lehet őket használni, tartósak és esztétikusak. Ismerje meg Ön is termékeinket!

Városfejlesztésbe fog? Kezdje az új kerékpártárolók kihelyezésénél!

kerékpártárolók Egy kis felújítást tervez a városában annak érdekében, hogy élhetőbbé és korszerűbbé tegye a lakói számára? Az apróbb változtatások is tudnak jelentős eredményeket hozni. A kerékpártárolók számának növelése is egy ilyen újítás lehet. A nagyobb településeken is megfigyelhető, hogy egyre többen döntenek a kétkerekű mellett, a több bicikli pedig több kerékpártárolót igényel.

Az általunk forgalmazott utcabútorok és kiegészítők között kerékpártárolók is helyet kaptak. Méretben, stílusban és kialakításban is ideális, sokféle igényt kielégítő kerékpártárolók elérhetőek nálunk, méghozzá nagyon kedvező árakon. A kerékpártárolók tervezésénél arra törekedtek a tervezők, hogy minden szempontból védelmet biztosítsanak a bicikliknek, így bizonyos típusok fedettek is.

Ha ilyen új tárolókat képzelt az utcákra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb felvilágosítást tőlünk utcabútorainkról, kiegészítőinkről!

Óvárosi környezetbe a legjobb választás a kandeláber!

kandeláberek Hazánkban szerencsére sok olyan város található, aminek hangulatos óvárosa van. Budapesten kívül jó példa erre Eger, Sopron, Kőszeg, Szombathely, Győr, de például Pécs vagy Szeged belvárosa is említésre méltó. Felújításra természetesen az ilyen helyeken is szükség van, azonban fontos, hogy megőrizzük a hangulatukat. Ebben nagy szerepet játszanak az olyan utcabútorok, mint például a kandeláberek.

A modern stílusú lámpaoszlopok az óvárosi környezettől teljesen elütnek, tájidegennek hatnak, ezért érdemes inkább a régies megjelenésű, díszes kandeláberek közül válogatni. Ezek segítenek megőrizni a belváros hangulatát, hogy az ott sétálók könnyebben el tudják képzelni, hogy milyen lehetett ott az élet 100 évvel ezelőtt.

Amennyiben kandelábereket szeretne beszerezni, keressen fel minket bizalommal! Cégünk széles választékkal és kedvező árakkal várja ügyfeleit, ráadásul nálunk egy helyről rendelhet meg minden utcabútort. Nézzen körül honlapunkon, és, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékkategóriák