Betöltés...

A modern utasvárók egyik innovatív képviselője az SP-FRAMEO utasváró. A csupa üveg váró az anyaghasználatában és a külsejében is korszerű.

A hagyományos buszvárókra egyáltalán nem emlékeztet az SP-FRAMEO modell, ez mégsem jelenti azt, hogy elmaradna a várakozásoktól.

Az új trend az üveg és az acél

A régi típusú buszvárókat jellegzetes anyaghasználat jellemezte, amiket többnyire formára hajlított alumínium lemezekkel fedtek le. Ezt az építőanyagot fokozatosan elhagyták és a helyébe korszerűbb alapanyagokat választottak. Az új buszvárók már elegáns fémszerkezetet és üvegből készített falakat kaptak.

Az SP-FRAMEO váró különlegessége, hogy hagyományos vagy zöldített váróként is alkalmazható. A váró tetejét úgy alakították ki, hogy akár növények is helyet kaphatnak rajta. A zöld buszmegállók hozzájárulnak a városok levegőjének tisztításához, a levegő minőségének növeléséhez és a levegő túl magas hőmérsékletének a csökkentéséhez is.

Minimalista, modern dizájn

A minimalista dizájn és a kifinomult anyagválasztás teszi a az SP-FRAMEO buszvárót igazi, városi utasváróvá. A korszerű városi építményeknél, mint amilyenek a buszmegállók, több szempontnak is érvényesülnie kell.

Az utasok komfortérzetéhez, az utazás minőségéhez is hozzájárul egy igényes váró. A buszmegállónak illeszkednie kell a  városi környezetbe, erre az üvegfalakkal körbevett acélvázú váró kifejezetten alkalmas. Szinte észrevétlen marad, mégis elegánsan foglalja el a kijelölt helyét az utcán.

A hagyományos utasvárókkal ellentétben az építmény nem csúfítja el a környezetét, hanem éppen ellenkezőleg, harmóniában van azzal.

A buszvárók többféle változatban készülnek, de általában az ülőhellyel ellátott modellek népszerűbbek. A várakozó utasokat kellemes, világos árnyalatú, háttámlával ellátott, fa lamellákból összeállított pad várja. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha az egyik termékünk felkeltette az érdeklődését! A további részletekről szívesen nyújtunk tájékoztatást a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén.

A modern utasvárók egyik innovatív képviselője az SP-FRAMEO utasváró. A csupa üveg váró az anyaghasználatában és a külsejében is korszerű.