Betöltés...

A városi lakosság egyre nagyobb hányada választja a kerékpárt állandó vagy ideiglenes közlekedési eszköznek. Megfigyelhető, hogy sokan kerekeznek munkába reggelente, ha szép az idő, de előszeretettel mennek kétkeréken programokra, ügyeket intézni is a sportosabb életmód hívei. A kerékpározás rajongóinak növekvő számára való tekintettel minden városnak, településnek érdemes megfontolnia az időálló kerékpártárolók számának növelését.

Sajnos sok helyen problémát jelent a biztonságos bicikli tárolást lehetővé tevő kerékpártárolók hiánya. A kerékpárosok ezért jobb híjján azt tudják használni, amit találnak: kerítésekhez, lámpaoszlopokhoz kötik a járművüket, amivel viszont akadályozhatják a közlekedést.

Az időálló kerékpártárolók számának növelése tehát az egész város, a lakosság érdeke. Forduljon bizalommal utcabútorokat forgalmazó cégünkhöz, és rendeljen tőlünk fedett, időálló kerékpártárolókat! Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, hogy minél hamarabb kiszállíthassuk a megrendelt termékeket!