Loading...

Kerékpártároló, moduláris szerkezetű, csőszerű acéltartóval, fedél polikarbonátból készül, melyet acéllemez bordák és ellenrétegek, valamint a cső alakú acél elülső profilja erősít. A szerkezet lehet egy- vagy kétoldalas, és előnyösen acéllemezen keresztül van rögzítve a vasbeton alaphoz, megfelelő méretű acélhorgonokkal (kérésre) vagy alternatív módon csavarokkal. Az egyoldalas szerkezetet egy húzott acél biztonsági feszítő rúdja támasztja alá. Az esővizet csatorna gyűjti össze (a csatorna az egyoldalú szerkezet hátulján és a kétoldalas szerkezet közepén helyezkednek el), és a csatorna közvetlenül a támasztékba vezeti az esővizet.

A csuklós acéltartókból álló, moduláris szerkezetből kialakított autótároló, melyet méhsejtes polikarbonátlemezzel vagy bevont hullámlemezzel fedett, csöves acél támasztórudakkal. A szerkezet lehet egy- vagy kétoldalas, és a talajhoz rögzítve van a megfelelő méretű horgonyokkal.

Méretek:

  • hosszúság:4000 mm
  • szélesség:4000 mm
  • magasság: 2480 mm

Kivitel: porszórt acél
Rögzítés: acélhorgonyokkal

ParaméterÉrték
Termékkategória: Fedett kerékpártárolók
Engedmény mértéke: 0%
Price: 0 HUF

Ajánlatkérő

Küldje be az ajánlatbekérő űrlapot munkatársaink hamarosan jelentkezni fognak. (további elérhetőségeink: e-mail: info@acelkft.hu , Tel:+36 46 476-060 )

Tovább a referenciák oldalra